Nieuwsberichten

7 December mogen we weer hondjes uit Roemenië gelukkig maken en gaan zij naar hun gouden mandje of pleeggezin in België/Nederland. Deze zieltjes, die al zo’n zwaar verleden hebben gekend, gaan eindelijk een mooi leven tegemoet.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 7 december nog mee komen.

Het was een groot transport ditmaal, zoveel gelukkige hondjes die eindelijk een warme en liefdevolle thuis krijgen in België en Nederland. Ook de nieuwe baasjes konden niet wachten om hun lieveling in hun armen te nemen.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon ook ditmaal de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes, bedankt donateurs!

2 november is het weer zo ver. Dan mogen er weer hondjes uit Roemenië naar hun gouden mandje of pleeggezin in België/Nederland gaan. Deze zieltjes gaan eindelijk een mooi leven tegemoet na alle zware ellende die zij hebben gekend.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 2 november nog mee komen.

De hondjes hebben er weer een lange reis opzitten. Ze zullen vanaf nu super verwend worden door hun nieuwe baasjes, en de aandacht krijgen die ze zo lang hebben moeten missen.

Bedankt iedereen om al deze lieverds een mooie toekomst te bieden.

28 september komen er weer hondjes uit Roemenië naar hun gouden mandje of pleeggezin in België/Nederland. Deze zieltjes gaan eindelijk een mooi leven tegemoet na alle zware ellende die zij hebben gekend.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 28 september nog mee komen.

De hondjes zijn gezond en wel toegekomen in België en Nederland. Vele gelukkige nieuwe eigenaars en nog gelukkigere hondjes.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes.

Joepie, er mogen weer hondjes uit Roemenië naar hun gouden mandje of pleeggezin in België of Nederland verhuizen. Deze zieltjes gaan…na een zwaar verleden te hebben gekend…eindelijk een mooi leven tegemoet.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 10 augustus nog mee komen.

Dankzij jullie hulp hebben we 610€ kunnen storten naar Hascu Liviu. De opbrengst van de virtuele adopties was ook 175€. Die hebben we ook kunnen doorstorten. Hierdoor kan hij weer verder tot volgende maand hopen we en in augustus kunnen we voer meegeven.
Dank u wel aan alle donateurs en iedereen die deelt en ons steunt.
Het geeft een warm en goed gevoel. 💖😘😘😍

300 honden gered van het straat, dodingslijst of uit handen van dierenmishandelaars. Allemaal verblijven ze veilig bij onze rescuer in Roemenië. Maar omdat de adopties langzaam gaan komt er niet vaak een transport waardoor er weinig voedsel mee terug kan gegeven worden. Hierdoor is er een groot tekort aan eten voor de honden. Omdat er ook nog recent enkele puppy’s gevonden zijn met Parvo en Giardia, is de rekening van de dierenarts ook hoog opgelopen. Ook in Roemenië groeit er geen geld aan de bomen. Alles komt van donaties en de rescuer zijn bijbaantje. Helaas kunnen de kosten niet meer bijgehouden worden waardoor het telkens op het einde van de maand opletten wordt. Ook zijn auto moet de rescuer nu verkopen. Doch echter is dit maar een tijdelijke oplossing, want volgende maand komt de rekening van het voer en dierenarts alweer aan de deur kloppen. Even kunnen we dit opvangen, maar niet lang. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt om enkele hondjes naar het plaatselijke asiel te brengen. Opgelet…dit is geen dodingsstation, dit willen we echter vermijden. Daarom doen we een dringende oproep naar iedereen die wil doneren, opvangen of adopteren. In oktober gaan we zelf ter plaatse kijken. Maar tot dan moeten we zorgen dat de hondjes niet naar een asiel moeten. Wie kan/wil ons helpen aub?

Meer informatie kan je bekomen bij Cindy Van de Ven of Meggy Lahaije: adoptedlovers@outlook.com

Voor donaties –>Rekeningnummer: BE44 9731 8906 3845 of via https://www.paypal.me/hulpvooreten

HELP DEZE LIEVERDS UIT HET ASIEL TE HOUDEN AUB!!!

Weer vele blije gezichten vandaag, de hondjes zijn toegekomen in België.  Het was wel wat wachten dit keer aangezien er maar één afhaalplaats was, maar de hondjes kunnen eindelijk hun nieuw leven tegemoet gaan.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes.

1 juni 2019 is het alweer zover… vele sukkeltjes uit Roemenië komen dan naar België en Nederland naar hun 4-ever home of pleeggezin. Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 1 juni nog mee komen.

Jaja mensen, het is weer zover, onze tickets liggen al vast. Van 2 t.e.m. 9 oktober zien we onze lieverds in Roemenië terug.

We gaan ze daar weer knuffelen en verzorgen, maar hopelijk kunnen we ook een aantal honden van inwoners laten steriliseren.

De hondjes op straat laten we ook niet aan hun lot over, maar dan moeten de adopties wel blijven komen.

Ook zou het super zijn moesten we ons sponsorbedrag voor de quarantaine ruimte al bij elkaar gesprokkeld hebben tegen die tijd zodat we kunnen helpen met bouwen.

Uiteraard geven we de mensen die mee willen naar Roemenië ook de kans om dit avontuur mee te beleven. Voor meer info contacteer Cindy Van de Ven/AdoptedLovers.

Of heb je een geweldig idee om geld in te zamelen voor de sterilisaties, quarantaine ruimte of voeding?

Ken je mensen die een hondje willen adopteren? Laat ze kennis maken met onze website.

Hopelijk bereiken we een groot publiek zodat we veel kunnen verwezenlijken en met de sterilisaties ook veel puppy’s kunnen behoeden voor een ellendig leven.

DELEN DELEN DELEN AUB!!!

Nog wat onwennig maar eindelijk in de armen van hun nieuwe baasje. Deze hondjes gaan alvast een mooie toekomst tegemoet.

De bestelwagen werd nadien terug volgeladen met donaties voor de arme zieltjes die zijn achtergebleven in Roemenië. Klaar voor vertrek…

Het is weer zover… er mogen weer een aantal hondjes naar Nederland en België komen om een nieuw leven te beginnen in hun eigen warme mandje.

Weer een duwtje in de rug gekregen van onze donateur. De hondjes in Roemenië zullen er heel blij mee zijn. Bedankt!!!

Polly, het pleeghondje van één van onze vrijwilligers moest op 28 februari geopereerd worden aan een patellaluxatie (knieschijf die uit de kraakbeensleuf schiet). De hoge operatiekosten zijn al grotendeels vereffend door eenieder die een donatie heeft gestort. Toch komen we nog een kleine 200€ te kort en zoeken dus nog steeds sponsors om deze rekening te kunnen afbetalen. Als u wenst te helpen kan u vanaf 5€ storten op onze hondenrekening BE44 9731 8906 3845 op naam van Polly. Alvast bedankt en een dikke poot van Polly.

Er was voor onze wandeltocht met de asielhondjes een kleinere opkomst dan bij onze vorige editie. Toch was het ook dit keer weer een geslaagde dag. We hadden het mooie, warme, zonnige weer mee en zowel mens als hond heeft genoten. Blijf alvast onze berichten volgen voor de volgende editie. U helpt er onze hondjes mee.

Onze rescuer Liviu heeft in Roemenië een sterilisatiecampagne op touwen gezet. Tijdens onze laatste dag daar, 23 maart, hebben wij deze bijgewoond. Helaas haakten vele inwoners ‘last minute’ af waardoor er nog enkele hondjes van Liviu werden geholpen. Uiteindelijk zijn er 3 teefjes en 1 reutje van de inwoners geneutraliseerd. Een magere troost, maar we blijven ons inzetten om de mentaliteit rond steriliseren in Roemenië te verbeteren.

Vaak komen er puppy’s binnen bij onze rescuer. Om deze zieltjes te kunnen vrijwaren van dodelijke ziektes zoals Parvo en Distemper willen wij graag Liviu en zijn vrouw helpen om een quarantaine ruimte te bouwen. Kijk voor meer info hierover op onze pagina Sponsoring/Virtuele adoptie.

Een succes was het. Mooi weer, veel gezelligheid en enkele hondjes werden geadopteerd. Bedankt voor jullie steun!

error: Content is protected !
TER ADOPTIE