Nieuwsberichten

De adoptanten en opvangers mochten vandaag hun nieuwe hondje ophalen. Weer vele hondjes die eindelijk geen pijn en honger meer moeten doorstaan. Vanaf nu mogen zij genieten van een warm, knus, en liefdevol mandje. Bedankt iedereen, ook aan de donateurs die het leven van de hondjes in Roemenië een stuk beter maken.

Met veel liefde en vreugde wachten alle adoptanten en opvangers op hun nieuwe hondje. Weer vele zieltjes die eindelijk een mooi leven tegemoet gaan.

Wenst u een hondje te adopteren? Kijk dan op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan het volgende transport, vermoedelijk september, mee komen.

Het is in deze tijden niet altijd makkelijk om een transport in goede banen te leiden, maar de hondjes zijn allemaal bij hun liefdevolle nieuwe baasje of opvanger geraakt. Bedankt iedereen om één van deze sukkeltjes een nieuw leven te geven.

Liviu kon ook ditmaal de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes, bedankt donateurs!

Helaas moeten de adoptanten, maar vooral de hondjes een weekje langer wachten. Maar wat is een weekje wachten als je een mooie toekomst tegemoet gaat. De hondjes zullen blij zijn als ze uiteindelijk alle liefde krijgen die ze verdienen.

Wenst u een hondje te adopteren? Kijk dan op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan het volgende transport, in september, mee komen.

Dankzij jullie, de vele donateurs, is het eindelijk mogelijk om te starten met de quarantaineruimte voor de nieuwe hondjes die op straat gered worden. Omdat zij vaak vele ziektes mee brengen is het infectiegevaar voor de andere hondjes, vooral de verzwakte en de puppy’s, steeds aanwezig.

We zijn er nog lang niet, er zijn nog vele euro’s nodig om de ruimte af te kunnen werken en hopen dan ook dat er nog vele mensen een euro kunnen missen zodat deze ruimte snel klaar kan zijn.

We blijven ons ook steeds inzetten voor de sterilisatiecampagnes zodat er in de toekomst minder sukkelaartjes moeten gered worden. Ook hiervoor zijn donaties steeds welkom en hopen we dat we de bevolking beter kunnen doen inzien wat het nut is van steriliseren/castreren.

De bus zit weer vol met angstige, verwarde, hondjes die nog niet weten hoe mooi hun toekomst in België en Nederland wordt. Na een zwaar leven in Roemenië geleidt te hebben en vaak mishandelt geweest te zijn krijgen zij van de lieve adoptanten en opvangers een mooie nieuwe start.

Wenst u een hondje te adopteren? Kijk dan op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan het volgende transport, in september, mee komen.

Na het lange wachten van vele adoptanten zijn 25/4 de transporten terug gestart.

Vanaf die datum t/m 30 mei zijn er 118 zieltjes uit Roemenië naar een warm nestje in België of Nederland mogen verhuizen.

Bedankt opvanggezinnen en adoptanten om alvast deze hondjes een mooie toekomst te geven. Ze hoeven nu nooit meer bang te zijn en ook niet meer te vechten voor hun portie eten.

Ook de rescue wereld is getroffen door het coronavirus.
Tientallen kandidaten adoptie en opvang voor de vele pups, oudjes, grote en kleine hondjes keken uit naar 28 maart.
Helaas worden de grenzen gesloten en kan er geen transport uitrijden.
Hopelijk krijgen we snel toestemming om te rijden en wachten al deze kandidaten tegen dan nog op hun geredde hondje.

We houden jullie op de hoogte.
Gelukkig hebben we eten kunnen aankopen voor minstens 1 maand, want er ligt hier 2000kg te wachten tot het ter plaatse geraakt.
Alvast onze excuses.

Schrijf alvast de datum in uw agenda, het belooft een heel speciale dag te worden!

Wat een mooi transport weer. Zoveel gelukkige mensen en hondjes. De lieverds zijn blij eindelijk uit het koude Roemenië weg te zijn en in Nederland of België een warm mandje te hebben. De liefde die de hondjes gaan krijgen is iets wat zij nooit gekend hebben.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon ook ditmaal de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes, bedankt donateurs!

1 februari mogen er weer hondjes naar betere oorden komen. Het is nu zo koud in Roemenië (-15°C) dat er vele, vaak uitgehongerde, hondjes het niet overleven. Hopelijk heb jij je lieveling al gekozen en is hij/zij gezond genoeg verklaard om de zware reis naar hun gouden mandje te mogen meemaken.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 7 december nog mee komen.

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en dat ook dit jaar weer vele hondjes een warm nestje vinden waar zij alle liefde krijgen die zij verdienen. De koude in Roemenië (-15°C) is momenteel ondraaglijk voor de vaak uitgehongerde hondjes.

Deze lieverds hoeven geen kou en honger meer te lijden in Roemenië, waar het momenteel sneeuwt en -10 graden is. Zij hebben eindelijk een warme en liefdevolle thuis gekregen in België en Nederland. Wat een lieve mensen allemaal die hun hart en huis hebben open gezet voor deze zieltjes.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze hondjes. Liviu kon ook ditmaal de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes, bedankt donateurs!

7 December mogen we weer hondjes uit Roemenië gelukkig maken en gaan zij naar hun gouden mandje of pleeggezin in België/Nederland. Deze zieltjes, die al zo’n zwaar verleden hebben gekend, gaan eindelijk een mooi leven tegemoet.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 7 december nog mee komen.

Het was een groot transport ditmaal, zoveel gelukkige hondjes die eindelijk een warme en liefdevolle thuis krijgen in België en Nederland. Ook de nieuwe baasjes konden niet wachten om hun lieveling in hun armen te nemen.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon ook ditmaal de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes, bedankt donateurs!

2 november is het weer zo ver. Dan mogen er weer hondjes uit Roemenië naar hun gouden mandje of pleeggezin in België/Nederland gaan. Deze zieltjes gaan eindelijk een mooi leven tegemoet na alle zware ellende die zij hebben gekend.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 2 november nog mee komen.

De hondjes hebben er weer een lange reis opzitten. Ze zullen vanaf nu super verwend worden door hun nieuwe baasjes, en de aandacht krijgen die ze zo lang hebben moeten missen.

Bedankt iedereen om al deze lieverds een mooie toekomst te bieden.

28 september komen er weer hondjes uit Roemenië naar hun gouden mandje of pleeggezin in België/Nederland. Deze zieltjes gaan eindelijk een mooi leven tegemoet na alle zware ellende die zij hebben gekend.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 28 september nog mee komen.

De hondjes zijn gezond en wel toegekomen in België en Nederland. Vele gelukkige nieuwe eigenaars en nog gelukkigere hondjes.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes.

Joepie, er mogen weer hondjes uit Roemenië naar hun gouden mandje of pleeggezin in België of Nederland verhuizen. Deze zieltjes gaan…na een zwaar verleden te hebben gekend…eindelijk een mooi leven tegemoet.

Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 10 augustus nog mee komen.

Dankzij jullie hulp hebben we 610€ kunnen storten naar Hascu Liviu. De opbrengst van de virtuele adopties was ook 175€. Die hebben we ook kunnen doorstorten. Hierdoor kan hij weer verder tot volgende maand hopen we en in augustus kunnen we voer meegeven.
Dank u wel aan alle donateurs en iedereen die deelt en ons steunt.
Het geeft een warm en goed gevoel. 💖😘😘😍

300 honden gered van het straat, dodingslijst of uit handen van dierenmishandelaars. Allemaal verblijven ze veilig bij onze rescuer in Roemenië. Maar omdat de adopties langzaam gaan komt er niet vaak een transport waardoor er weinig voedsel mee terug kan gegeven worden. Hierdoor is er een groot tekort aan eten voor de honden. Omdat er ook nog recent enkele puppy’s gevonden zijn met Parvo en Giardia, is de rekening van de dierenarts ook hoog opgelopen. Ook in Roemenië groeit er geen geld aan de bomen. Alles komt van donaties en de rescuer zijn bijbaantje. Helaas kunnen de kosten niet meer bijgehouden worden waardoor het telkens op het einde van de maand opletten wordt. Ook zijn auto moet de rescuer nu verkopen. Doch echter is dit maar een tijdelijke oplossing, want volgende maand komt de rekening van het voer en dierenarts alweer aan de deur kloppen. Even kunnen we dit opvangen, maar niet lang. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt om enkele hondjes naar het plaatselijke asiel te brengen. Opgelet…dit is geen dodingsstation, dit willen we echter vermijden. Daarom doen we een dringende oproep naar iedereen die wil doneren, opvangen of adopteren. In oktober gaan we zelf ter plaatse kijken. Maar tot dan moeten we zorgen dat de hondjes niet naar een asiel moeten. Wie kan/wil ons helpen aub?

Meer informatie kan je bekomen bij Cindy Van de Ven of Meggy Lahaije: adoptedlovers@outlook.com

Voor donaties –>Rekeningnummer: BE44 9731 8906 3845 of via https://www.paypal.me/hulpvooreten

HELP DEZE LIEVERDS UIT HET ASIEL TE HOUDEN AUB!!!

Weer vele blije gezichten vandaag, de hondjes zijn toegekomen in België.  Het was wel wat wachten dit keer aangezien er maar één afhaalplaats was, maar de hondjes kunnen eindelijk hun nieuw leven tegemoet gaan.

Bedankt adoptanten, alsook bedankt opvanggezinnen voor jullie inzet voor deze zieltjes. Liviu kon de bestelwagen weer volladen met eten voor de achterblijvertjes.

1 juni 2019 is het alweer zover… vele sukkeltjes uit Roemenië komen dan naar België en Nederland naar hun 4-ever home of pleeggezin. Wenst u nog een hondje te adopteren? Kijk dan snel op onze Ter adoptie pagina. Jou lieveling kan 1 juni nog mee komen.

Jaja mensen, het is weer zover, onze tickets liggen al vast. Van 2 t.e.m. 9 oktober zien we onze lieverds in Roemenië terug.

We gaan ze daar weer knuffelen en verzorgen, maar hopelijk kunnen we ook een aantal honden van inwoners laten steriliseren.

De hondjes op straat laten we ook niet aan hun lot over, maar dan moeten de adopties wel blijven komen.

Ook zou het super zijn moesten we ons sponsorbedrag voor de quarantaine ruimte al bij elkaar gesprokkeld hebben tegen die tijd zodat we kunnen helpen met bouwen.

Uiteraard geven we de mensen die mee willen naar Roemenië ook de kans om dit avontuur mee te beleven. Voor meer info contacteer Cindy Van de Ven/AdoptedLovers.

Of heb je een geweldig idee om geld in te zamelen voor de sterilisaties, quarantaine ruimte of voeding?

Ken je mensen die een hondje willen adopteren? Laat ze kennis maken met onze website.

Hopelijk bereiken we een groot publiek zodat we veel kunnen verwezenlijken en met de sterilisaties ook veel puppy’s kunnen behoeden voor een ellendig leven.

DELEN DELEN DELEN AUB!!!

Nog wat onwennig maar eindelijk in de armen van hun nieuwe baasje. Deze hondjes gaan alvast een mooie toekomst tegemoet.

De bestelwagen werd nadien terug volgeladen met donaties voor de arme zieltjes die zijn achtergebleven in Roemenië. Klaar voor vertrek…

Het is weer zover… er mogen weer een aantal hondjes naar Nederland en België komen om een nieuw leven te beginnen in hun eigen warme mandje.

Weer een duwtje in de rug gekregen van onze donateur. De hondjes in Roemenië zullen er heel blij mee zijn. Bedankt!!!

Polly, het pleeghondje van één van onze vrijwilligers moest op 28 februari geopereerd worden aan een patellaluxatie (knieschijf die uit de kraakbeensleuf schiet). De hoge operatiekosten zijn al grotendeels vereffend door eenieder die een donatie heeft gestort. Toch komen we nog een kleine 200€ te kort en zoeken dus nog steeds sponsors om deze rekening te kunnen afbetalen. Als u wenst te helpen kan u vanaf 5€ storten op onze hondenrekening BE44 9731 8906 3845 op naam van Polly. Alvast bedankt en een dikke poot van Polly.

Er was voor onze wandeltocht met de asielhondjes een kleinere opkomst dan bij onze vorige editie. Toch was het ook dit keer weer een geslaagde dag. We hadden het mooie, warme, zonnige weer mee en zowel mens als hond heeft genoten. Blijf alvast onze berichten volgen voor de volgende editie. U helpt er onze hondjes mee.

Onze rescuer Liviu heeft in Roemenië een sterilisatiecampagne op touwen gezet. Tijdens onze laatste dag daar, 23 maart, hebben wij deze bijgewoond. Helaas haakten vele inwoners ‘last minute’ af waardoor er nog enkele hondjes van Liviu werden geholpen. Uiteindelijk zijn er 3 teefjes en 1 reutje van de inwoners geneutraliseerd. Een magere troost, maar we blijven ons inzetten om de mentaliteit rond steriliseren in Roemenië te verbeteren.

Vaak komen er puppy’s binnen bij onze rescuer. Om deze zieltjes te kunnen vrijwaren van dodelijke ziektes zoals Parvo en Distemper willen wij graag Liviu en zijn vrouw helpen om een quarantaine ruimte te bouwen. Kijk voor meer info hierover op onze pagina Sponsoring/Virtuele adoptie.

Een succes was het. Mooi weer, veel gezelligheid en enkele hondjes werden geadopteerd. Bedankt voor jullie steun!

error: Content is protected !
TER ADOPTIE