Over ons

Dagelijks zetten wij ons in om alle verwaarloosde, gedumpte, vergeten en mishandelde hondjes te helpen.

Wij werken voornamelijk vanuit België en Nederland, maar gaan ook regelmatig ter plaatse (Roemenië), om al deze dieren mee te verzorgen.

Onze plaatselijke rescuers Liviu en Adriana, van Save in Protect, hebben hun hele huis en tuin opengesteld voor al deze hondjes.

Zij zetten zich elke dag in om deze dieren een aangenamer leven te bezorgen door hen te voorzien van een veilig onderkomen, medische zorg (neutraliseren), water en voedsel.

Er zijn zoveel gedumpte zieltjes in de opvang in Roemenië dat de dagelijkse verzorging soms wat tekort schiet. Een lekker badje of een trimbeurt stellen de honden dan ook zeker op prijs. Alsook leggen we ze vast op de gevoelige plaat zodat we ze nog beter kunnen promoten.

Dit is voor hen bijna een onmogelijke opdracht. Elke dag komen er honden bij, die meestal de eerste weken extra zorg en aandacht nodig hebben.

Daarom zet Adopted lovers zich mede dag en nacht in om de honden te promoten, alsook door geld en producten in te zamelen.

Donaties zijn dus van cruciaal belang om dit project te kunnen blijven realiseren.

De asielen en dodingsstations in Roemenië zitten overvol. Hier worden maandelijks ongeveer 300 honden gedood.

We proberen zoveel mogelijk van deze honden, die nooit enige warmte of liefde hebben gekend, uit deze erbarmelijke omstandigheden te halen.

Donaties zijn dus altijd welkom,

en zeker niet te vergeten…. neem gerust een kijkje op onze pagina Ter adoptie als u op zoek bent naar een gezinshondje of gezelschap om samen uw avonturen mee te beleven.

error: Content is protected !
TER ADOPTIE